Nejnovější recenze ze sekce Teplovodivé pasty a pásky
- výborná pasta za výbornou cenu
- nevím
Potřeboval jsem pastu na chip grafické karty. Koupil jsem MX-2, vzhledem k ceně není co řešit.
Nanášel jsem MX-2 i na procesor Cell Broadband Engine v ps3 a na grafickou kartu nVidia RSX.
funguje , je k tomu určena
- dle nezavislych testu nejlepsi soucasna pasta
- snizeni teploty noveho notebooku o 5 stupnu
Pred aplikaci teplovodive pasty Arctic MX-4 muj procesor pri zatizeni 85% misty dosahl maximalni povolene teploty 99°. Po aplikaci MX-4 se pri 100%nim vytizeni misty dotkne 94°. Uvadim nejteplejsi (treti) jadro, ostatni jadra jsou stabilne chladnejsi. Tech 5 stupnu je zivotne dulezitych pro stabilitu systemu. Pri mem beznem stabilnim vytizeni 45% se vsechny jadra pohybuji do 80°, kde je take asi 5 stupnovy rozdil. Jsem spokojeny a pastu Arctic MX-4 doporucuji vsem. I kdyby se Vam notebook neprehrival, prodlouzite tim jeho zivotnost. A PRO VSECHNY, CO ROZTIRAJI PASTU - PASTA SE NEROZTIRA, DAVA SE MALY HRASEK DOPROSTRED, PASTA SE SAMA ROZPROSTRE PO PRITLACENI CHLADICE; JINAK UDELATE BUBLINKY A SNIZITE TEPELNOU VODIVOST.
- Dobře se rostírá a aplikuje .
Je to kvalitní pasta na procesor. A i na gr karty.
- zcela splňuje požadavky
- nemám přpomínek
vyhovuje požadavkům
- dobrá práce, účinnost. Cena
lepší než A MX2
ARCTIC MX-4 4 g ORACO-MX40001-BL
Přidáno: 22. listopadu 2014
(naposledy upraveno 22. listopadu 2014)
Zakoupeno v LAN-SHOP.cz
- přijatelná cena
- výborné vlastnosti
- jednoduchá aplikace
Výborné vlastnosti, tento produkt jsem vybrala na základě zkušeností ostatních uživatelů. Doporučuji
- teplovodivé vlastnosti
- nezpůsobuje zkrat
- i v tomto balení by mohla být rukavice k aplikaci
Výměna CPU na ntb a proto nákup teplovodivé pasty.
- Jednoduchá práce
- Vystačí na kompletní ošetření čtyř MB se vším všudy
- Relativně drahá
- Pokud si ušpiníte tmavé oblečení,tak ho nedávejte do pračky,jinak bude mít všechno tmavé prádlo v pračce bíle skvrny
hodnocení 7/10
Za ty prachy má i stěrku
- funguje podle popisu
- dobře se nanáší
Doporučuji.
- I7 3770K, 4,6 GHz 100% zatížení jader - 74°C
- super
super
- Tepelná vodivost
- Snadné nanášení
Po přepastování se snížila teplota za běžného provozu cca o 5°C a při zátěži o 20°C
(porovnávám teploty nového notebooku a po přepastování, čili pokud bych srovnával den před přepastováím a po přepastování tak jsou rozdíly teplot o 5-10°C vyšší než napsané výše.
Takže vřele doporučuji
Pastu jsem nanesl mezi procesor a chladič s úspěšným výsledkem.
- rychlost aplikace
- dobrá vodivost
- očekával jsem větší zlepšení
OK
- Splňuje to co se od ní očekává
- Není
Zde není co dodal, jen pochválit Alzu že nám umožňuje dobře se orientovat v moři výrobků a dopraví je nám až k domovu.
- dobře se aplikuje
- snížila teplotu laptopu běžícího na plný výkon o cca 10 stupňů
- vystačí alespoň na dva procesory
používám jenom tuhle a jsem maximálně spokojený
- Poměr cena/kvalita
Za skvělou cenu skvělá a efektivní teplovodivá pasta.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »