Nejnovější recenze ze sekce Teplovodivé pasty a pásky
- Dobré teploty
- Dostatek pasty na více instalací
- super
snadné použití,dobrá kvalita
- CPU teploty znatelně poklesly, celkem rychle i bez zapečení
- dost pasty i na další aplikaci
- v pohodě roztírání
- asi dražší (byť stále nepatří mezi ty velice drahé), ale pastu denně nekupuji
Spokojenost, kvalita. Doporučuji!
Za pár korun skvělé výsledky. Množství je dostatečné, zbylo mi přibližně tak ještě na 2 procesory.
- Opravdu nízké teploty po aplikaci
- Pasty je celkem dost, takže zbyde na příští aplikace
- Asi cena, dají se sehnat i o chlup levnější, výkově obdobné či lehce slabší
Pasta na CPU se nemění často, takže se vyplatí jednou za čas koupit pořádnou. A tato je pořádná. Po aplikaci klesly teploty výrazně (postarší kousek Intel Quad Core Q8400 a Scythe Catana). Upgrade pasty je opravdu znát. Asi nemá cenu se kvůli pár desetikorunám pinožit po levnější, obdobně výkonné pastě. U této je zaručený výsledek. Už jen papírově má vysokou vodovost.
- splňuje veškerá očekávání
dobrá pasta dřív jsem ji používal ale dnes už používám Thermal Grizly TG-K-015-R
MX-4 a MX-2 mají nižší tepelnou vodivost a hůř se roztírají
a zde aspoň máte 20g to za 430 Kč to je slušná cena na takovou pastu
osobně jsem přešel na tekutý kov, to je už jiný level než tyto pasty :D
ARCTIC MX-4 4 g ORACO-MX40001-BL
Honza1616
Přidáno: 23. června 2017
(naposledy upraveno 23. června 2017)
MX-4 a MX-2 mají nižší tepelnou vodivost a hůř se roztírají
ale pokud nehoníte každý °C tak vám bude stačit a za tu cenu je dobrá, lepší než nějaké jiné..... nebudu jmenovat co.
osobně jsem přešel na tekutý kov, to je už jiný level než tyto pasty :D
Thermal Grizzly Kryonaut 5,55 g TG-K-015-R
Honza1616
Přidáno: 23. června 2017
(naposledy upraveno 23. června 2017)
poměrně neznámá firma ale mají pasty s asi nejvyšší tepelnou vodivostí 12.5 W/mk a výbornou roztíratelností
původně jsem měl pod chladičem MX-4 měl jsem za to že je tato pasta výborná vzhledem k recenzím ale pak jsem našel na radu od profi OC tuto pastu a jinou pastu bych si už ani nekupoval
lepší je už jen tekutý kov ten bych možná doporučil ještě spíš...
- OK
Vše OK.
- Snadno se nanáší. V mém případě na očištěné plochy procesoru a grafiky jsem vymáčknul malej "bobek" pak prstem obaleným sáčkem rozetřel po celé plloše v tenké vrstvě. Výsledek je takový, že oproti předešlé "nově" nanesené pastě rozdíl 5-10 °C, což je super.
Top v sekci, doporučuji.
- Kvalita za přijatelnou cenu.
- Nic mě nenapadá.
Doporučuji.
- Nejlepší poměr cena/výkon.
- Dnes 5. 2017 je min cena 379 Kč.
- 379 / 25g = 15,16 za 1 gram!
- 7,5 W/m.k
- Odhadem vyjde na 15 procesorů.
- Nevím, jak dlouho si pasta zachovává potřebné vlastnosti. Očekávám, že třeba 5 let by mohla.
Oblíbený Arctic Cooling MX-4 4g s 8,2 W/m.k má 32 Kč za 1 gram. To je dvojnásobek.
Ve větším balení si polepšil, ale nevím, jestli se už dá mluvit o konkurenci? Arctic Cooling MX-4, 20 g - za 1 gram 22,4 Kč
Arctic Cooling MX-2, 4 g (teplovodivost 5.6 W/m.K) má za 1 gram 21,5 Kč.
cena+kvalita
- Kvalita
S produkty firmy cooler master jsem vždy spokojen a jsou velmi kvalitní. Doporučuji
- Tepelná vodivost
- Snadná aplikace
Po aplikování této pasty namísto nouzově použité Primecooler PC-C100S klesla teplota i5-3230m v zátěži o cca 10°C. (ze 70 šla pod 60)
S cenovkou okolo 30 Kč za gram je to jasná volba zaručené kvality.
- Špatná tepelná vodivost
- Rychlá degradace
Pasta je vhodná jako hotfix, pokud nic jiného nemáte po ruce. S kvalitními pastami vůbec nelze srovnávat.
Co se týče ceny, přestože je cenovka tohoto balení někde kolem 40 Kč, tak v reálu za gram pasty je dražší (!), než výrazně kvalitnější produkty.
Zde vychází cena za gram na 80 Kč, přitom jiné - opravdu kvalitní - pasty (např. Arctic Cooling MX-4) vycházejí na lehce nad 30Kč za gram.
V případě Primecooler PC-C100S tedy kupujete více jak dvojnásobně předražený šmejd.
Použil jsem tuto pastu dočasně, protože v sobotu odpoledne nic lepšího skladem nebylo. Po výměně právě za pastu Arctic MX-4 klesla teplota i5-3230m v zátěži o cca 10°C. (ze 70 šla pod 60)
- je fakt výborná
- huř se rostíra
ale je hodně dobra stahla mi teplotu CPU-GPU o 25stupnu
- Cena, teplovodivost
Nejlepši cena/kvalita
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »